Nis

Kaymakamımız Sayın Ünal KOÇ; Milli Eğitim Müdürümüz Şenel BULUT ile okulumuzu ziyaret etti.Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz ile sohbet edip okulumuzdaki ders ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sayın Kaymakamımıza ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Akıl ve Zeka oyunları Kulübü rehber öğretmeni Sevim KARADEMİR  ve kulüp öğrencileri okulumuzda mangala turnuvası düzenledi.Yoğun katılımın olduğu turnuva okul bahçesinde gerçekleştirildi. Turnuva sonucunda Medine KARAHASAN birinci,Esma Nur ÖZEN ikinci,Khadidga LUTFULLİNA üçüncü olmuştur. Turnuvanın hazırlanmasında katkı sağlayan okul müdürümüz Güler HEKİM BİNGÖL'e,kulüp öğretmeni Sevim KARADEMİR'e,klüp öğrencilerimize,turnuvaya katılan öğrencilerimize,ikramlıklarımızın hazırlanmasına katkı sağlayan Elvan Çelebi DAĞAŞAN'a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda Deneme sınavlarımız devam ediyor.

Nis

9.Sınıflarımız arasında Bilgi Yarışması düzenledik başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Kariyer Günleri kapsamında Şair ve Dr. Fazıl ÖZDEN okulumuz öğrencileri ile söyleşi düzenledi. Yeni çıkan kitabı 'Bir Bakış İçin' hakkında bilgilendirme yaptı.Ayrıca öğrencilerimize tecrübelerinden bahsetti. Şairimize katkıları için çok teşekkür ederiz.

Nis

Okul sporları kapsamında yapılan Okçuluk 50m atış yarışlarında okulumuz öğrencileri İl Dördüncüsü oldu. Öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Nis

Ramazan Ayında öğrencilerimize sınıflar arası Pano yarışması düzenledik. Öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

BULANCAK KIZ AİHL FSB 2.DÖNEM 1. YAZILI KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI HAZIRDIR. TABLOYA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Mrt

Türk tarihin şanlı sayfalarından biridir Çanakkale Zaferi.
Tarihin eşine az rastlanır en büyük kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı'nın ve Türkiye Cumhuriyeti'ne giden yolda çok önemli bir kilometre taşı olmuştur. Çanakkale Zaferi, tarihten silinmek istenen bir ulusun bütün yokluk ve imkânsızlıklarına rağmen vatanını yüksek bir ruh ve şuurla canı pahasına nasıl savunduğunu gösteren bir mücadele destanı olarak insanlık tarihi içinde çok özel bir yere sahiptir.

Millet olarak yokluk içindeyken bile 'Çanakkale geçilmez' dedirten sağlam inancın, sarsılmaz bir ruhun mirasçılarıyız. Aydınlık geleceğimizin teminatı, dün olduğu gibi, bugün de işte bu ruh ve inançtır. Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün en güçlü ilham kaynaklarından biri olarak da milletimizin hissiyatında son derece önemli bir yere sahiptir.

Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği bir destandır. Hiçbir cephe, hiçbir savaş Çanakkale kadar tarihin akışını bütünüyle değiştirmemiştir.

Bugün bu ülkede yaşayan herkes, özgürlüğünü şehitlerimize borçludur. Toprağın her bir karışı, Mehmet Akif Ersoy'un "Şüheda fışkıracak toprağı sıksan şüheda" mısrasında ifade ettiği üzere, şehit kanlarıyla sulanmıştır.

Bu inançla Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü'nde, bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz.

Mrt

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine konferas salonunda YKS bilgilendirme toplantısı yapıldı. Okul rehber öğretmenimiz Hülya ÇAM tarafından öğrencilerimize bilgiler verildi. Toplantıya Okul Müdüremiz Güler HEKİM BİNGÖL'de katılarak öğrencilerimize konuşma yaptılar. Öğrencilerimize YKS de başarılar dileriz.

Mrt

İstiklal Marşı aziz Türk milletinin büyük bir azim ve fedakârlıkla vermiş olduğu gerçek bir kahramanlık öyküsüdür. İstiklal Marşımız; milletimizin bağımsızlık yolculuğunu, gönül yüceliğini, manevi değerlerini, milli kimliğini, vatan sevgisini en müstesna biçimde anlatan eşsiz bir eserdir.

Bizimde duamız Bayrak şairimiz ile aynıdır. "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazılacak günleri göstermesin."

TBMM tarafından kabul edilişinin 103. Yıl dönümünde İstiklal Marşımız gibi bir destanı yazdırarak bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, aramızdan ayrılan gazilerimizi ve vatan şairi Mehmet Akif Ersoy'u sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda Çök-Kapan-Tutun deprem tatbikatı yapıldı. Okulumuz Sivil Savunma Kulübü koordinesinde öğrencilerimiz güvenli toplanma alanına geçtiler ve öğrencilerimize afetler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Mrt

Vakti Kuşanmak etkinlikleri kapsamında ilçemizde bulunan Sarayburnu Camii ziyareti gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz camii hakkında bilgi aldılar ve vakit namazlarını Sarayburnu Camii'inde kıldılar. Öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deneme sınavlarımız decam ediyor. Deneme sınav takvimine göre tüm sınıflarımıza deneme yaptık. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri umre ziyareti gerçekleştirdiler. Okul Müdüremiz Sn Güler Hekim BİNGÖL ve Meslek Dersleri Öğretmenimiz Akife AY öğrencilerimize eşlik ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizin umrelerinin kabul olması dileğiyle.