2023-2024 2.Dönem 1.Ortak Sınav Takvimimize ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Ara

1.Dönem 2.Ortak sınav Tarihleri belli oldu. Sınav takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

Okul Aile Birliği Tahmini Bütçe Raporları aşağıdadır.

Ekm

Okulumuzda 30.10.2023 - 10.11.2023 tarihleri arasında yapılacak olan 1. ortak sınavlarda uygulanacak konu-soru kazanım tabloları belirlenmiştir.

Tüm sınıflar ve dersler için KONU-SORU KAZANIM TABLOLARINA ulaşmak için TIKLAYINIZ

Ağu

Ailenin 2022 yılına ait fert başına yıllık geliri (tüm gelirler toplamı - emekli ikramiyesi, ek ders, fazla mesai, banka promosyonu, kira geliri, prim, vb dahil) 46.000 TL altındaysa PARASIZ YATILI, üzerindeyse PARALI YATILI başvurusu yapılabilir.

Pansiyonda kalmak için gerekli koşullar ve belgeler ekte bildirilmiştir. TIKLAYINIZ

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem 1. Ortak Sınav Takvimine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı deneme sınavı takvimi aşağıdaki gibidir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Eyl

2022-2023 Sorumluluk sınav takvimi aşağıdaki gibidir. Sınavlara girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ağu

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları tarihleri belli oldu. Öğretmen ve öğrencilerimizin kurs tarihlerine göre başvuru yapmaları gerekmektedir.

Nis

Nisan ara tatilinde öğretmenlerimizin alabileceği hizmet içi eğitimler aşağıdaki gibidir. Tüm öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

May

Yüzyüze sınavlara katılamama dilekçesi öğrenci velileri tarafından okul idaresine doldurulup teslim edilmesi gerekmektedir. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Dilekçeye ulaşmak için TIKLAYINIZ.