Bulancak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
ACISU MAH. ŞENOL ÜSTÜNDAĞ CAD. İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO: 52 BULANCAK / GİRESUN
Vizyon
Kainatı değerlendirebilen; dünya ve ahireti yorumlayabilen, ilmin ana kaynaklarına ulaşabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin kafasında ve kalbinde kainat, insan, düşünce, özgürlük, ahlak ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din, ilim ve eğitim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır.
Başarılar
"Çaresizlik tuzağına düşme. Her zaman bir umut ışığı olduğunu aklından çıkarma" (Bakara 156) "Ben sadece gücümün yettiği kadar (kendimi ve toplumu) düzeltmek istiyorum. Fakat başarmam ancak Allah´ın yardımı iledir. Yalnız O´na dayandım ve yalnız O´na döneceğim" (Hud:88) "Şüphesiz takva sahipleri için de başarı ödülü vardır." (Nebe:31)
Öğretim Şekli :Tekli Normal Eğitim
Katı Yakıtlı Kalorifer
Şehir içi hatlar
Yerleşim Yeri
İsmetpaşa Mah. Kıcıklı Camisinin Doğu yönünde (caminin solundan) bulunan Fikret Üstündağ Cad. üzerinde, 1.ve 2.sağa dönen sokakların her ikisinden ulaşılabilir.
İl Merkezine 14 KM İlçe Merkezinde (Cumhuriyet Meydanından 750 M)