Kurumsal Kimlik

VİZYON: Tarihten ilham alan, çağı doğru okuyabilen, yaşadığı coğrafyanın hassasiyetlerini bilen, inandığı gibi yaşayan ve medeniyet izlerini takip eden nesiller yetiştirebilmek...

MİSYON: Kendisine, ailesine, milletine, ümmet-i Muhammed´e ve tüm insanlığa faydalı işler yapan; vatanını ve milletini seven; İmam-Hatip kimliğini en güzel şekilde temsil eden ve Kur´an ahlakını yaşayan numune-i imtisal fertleri cemiyete kazandırmaktır.

BAŞARILAR:2019 KTS il 1.liği,Mesleki Yarışmalarda il,ilçe dereceleri,sportif faaliyetlerde ilçe,il dereceleri,2016 YGS ilçe 1.liği,2017 YGS ilçe 2.liği
SAATLER: Ders Başlangıç:08:00 Ders Bitiş :15:50
ISINMA: Kömür
BAĞLANTI: Fatih Projesi
YABANCI DİL: İngilizce,Arapça
SERVİS BİLGİLERİ: ilçemiz köylerinden öğrenci taşıyan MEB'e bağlı  taşıma servisleri vardır.

YKS'DE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME YÜZDESİ: %51

SPORTİF ETKİNLİKLER: Okulumuz öğrencileri Voleybol,Basketbol,Hentbol,Santranç alanlarında sportif faaliyetlere katılmaktadırlar.

PROJE ÇALIŞMALARI: Okulumuz mesleki,akademik ve sosyal alanlarda projeler yapmaktadır.

KONTENJAN BİLGİLERİ: Merkesi sınavla 9.sınıflara 30 öğrenci,Yerleştirme esasına göre 136 öğrenci alınacaktır.

Yayın: 12.05.2020 - Güncelleme: 21.05.2020 10:47 - Görüntülenme: 358